Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Spoedlijn: 06 534 482 88
Praktijk: 035 62 144 93
Schrijf je nu in >>

Covidmaatregelen per 5 november

Vorige pagina

Covidmaatregelen per 5 november

Het zal je niet ontgaan zijn. Het aantal besmettingen loopt flink op.

Daarom zijn er nieuwe maatregelen getroffen. Ook wij ontkomen hier niet aan.

Hieronder kun je lezen welke maatregelen wij hebben getroffen.

  • We werken met een normaal terugkomschema. Intake en counseling (het gesprek over de onderzoeken in de zwangerschap) zijn in principe fysiek op de praktijk. Wil je dit graag telefonisch, dan is dat geen probleem.
  • Centering Pregnancy (Groepsbijeenkomsten tijdens de zwangerschap) vallen onder de reguliere zorg en kunnen dus door gaan.
  • Je partner is welkom tijdens de zwangerschapscontroles en echo’s. Ook kinderen zijn welkom. Anderen uit een ander huishouden, zoals je moeder of vriendin, zijn helaas niet welkom. We vragen wel om met jullie kindje af te spreken om op de stoel of in de buggy te blijven zitten. Hartje mee luisteren mag altijd, maar spelen en rondlopen niet, in verband met eventueel het verspreiden van het virus.
  • Als je partner meekomt naar de Frederik van Eedenlaan vragen we wel dat deze even buiten blijft wachten totdat je aan de beurt bent. Indien gewenst kan je partner wachten bij de apotheek op de begane grond. Hier staat een grote tafel. Jij kan uiteraard plaatsnemen in de wachtkamer op de 2e verdieping. Zodra je aan de beurt bent kan je je partner bellen om naar binnen te komen. Op deze manier kunnen we de 1,5m grens in de wachtkamer blijven borgen. Deze moeten we namelijk delen met fysiotherapie en podotherapie.
  • Informatieavonden zullen alleen online aangeboden worden.
  • De verloskundige zal een medisch mondmasker gebruiken en handhygiëne toepassen wanneer we binnen de 1,5 m zijn. Dit doen we tijdens de zwangerschapscontroles, bevalling en de bezoeken in de kraamperiode.
  • Alle cliënten en partners zijn verplicht een mondkapje te dragen binnen de praktijk.
  • Een derde persoon bij de bevalling mag in overleg.
  • We komen tot 4 keer langs voor kraamvisite in de eerste week na je bevalling. De andere contactmomenten zijn telefonisch. Uiteraard zullen we, indien er zorgen zijn, extra langskomen.
  • Ten overvloede: heb je klachten als hoesten, benauwdheid of koorts, kom dan niet naar de praktijk, maar neem altijd telefonisch contact met ons op om samen af te stemmen wat te doen. Dit geldt voor iedere fase van de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.


Copyright © 2022 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
nl_NL_formalDutch