Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Spoedlijn: 06 534 482 88
Praktijk: 035 62 144 93
Schrijf je nu in >>

Begeleiding kraambed

In de eerste week na de geboorte komen we om 2 of 3 langs om te controleren of je goed herstelt van de bevalling en of alles goed gaat met je kindje. Ook bespreken we hoe je de bevalling ervaren hebt.

Samenwerking met de kraamverzorger
De kraamverzorgende is er voor de dagelijkse verzorging en controles. Wij zijn medisch verantwoordelijk. De kraamverzorgende zal eventuele bijzondere bevindingen dan ook altijd aan ons kenbaar maken. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook tijdens de kraamperiode 24 uur per dag bereikbaar. Je kan dan bellen op ons spoednummer.

Controle na 6 weken
Na ongeveer een week na de geboorte sluiten wij de zorg af en dragen we deze over aan je huisarts en het consultatiebureau. De eerste 6 weken na je bevalling kun je ons zeker nog wel bellen indien je vragen hebt. Rond 6 weken na je bevalling kom je nog een keer op nacontrole. Dit kan bij ons, ook al heeft het ziekenhuis de zorg rondom de bevalling uiteindelijk van ons overgenomen. We vragen hoe het met je gaat en of je goed herstelt bent. We kunnen, indien je dit wenst, je bloeddruk meten, controleren of je hechtingen goed genezen zijn en of je buikspieren weer tegen elkaar aan liggen. Hiervoor kun je zelf de afspraak inplannen via de assistente tijdens het telefonisch spreekuur.

Neem direct contact met ons op


Copyright © 2021 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
nl_NL_formalDutch