Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Spoedlijn: 06 534 482 88
Praktijk: 035 62 144 93
Schrijf je nu in >>

Consult kinderwens

Ook wanneer je niet zwanger bent, maar wel een kinderwens hebt kunnen wij van Verloskundigen Praktijk de Eedenburgh je al van dienst zijn. Je kunt dan een afspraak maken voor een preconceptie consult. Tijdens zo’n consult vragen we naar je medische voorgeschiedenis, is het voor ons belangrijk te weten wat je huidige leefgewoontes zijn (rook je, gebruik je regelmatig alcohol, medicijnen, drugs, werk jij of je partner met chemische stoffen) en gaan we uitzoeken of in jullie beider families aangeboren en/of erfelijke aandoeningen voorkomen.

Met het in kaart brengen van deze informatie kunnen we een advies op maat geven over hoe je je leefgewoontes kunt aanpassen zodat je zo gezond mogelijk zwanger kunt worden, je kans op zwangerschap kunt vergroten en of je misschien in aanmerking komt voor verdere onderzoeken naar de eventuele kans op erfelijke aandoeningen.

Een gezond begin van de zwangerschap vergroot de kans op een gezond kind!

Wil je gebruik maken van een preconceptieconsult, neem dan contact op voor een afspraak via het telefonisch spreekuur. Vermeld hierbij duidelijk dat het om een preconceptieconsult gaat.

Neem direct contact met ons op


Copyright © 2021 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
nl_NL_formalDutch