Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Emergency line: 06 534 482 88
Practice: 06 506 571 11
Apply now >>

Nieuw: gratis pretecho’s bij aanmelding!

Vorige pagina

Nieuw: gratis pretecho’s bij aanmelding!

Schrijf je nu in bij onze praktijk. Je ontvangt dan 2 gratis pretecho’s van ons. Deze maken we rond 16 en 30 weken zwangerschap. Hoe fijn is het om tussen de termijnecho, rond 10 weken, en de 20 weken echo naar je kindje te kunnen kijken en wellicht het geslacht te weten te komen. Niet alleen dat, maar ook tussen de 20 weken echo en de liggingsecho met 36 weken een keer extra naar je kindje kijken is voor veel aanstaande ouders een welkome extra binnen onze praktijk.

Uiteraard krijg je bij de echo een paar mooie foto’s mee van je kindje.

Copyright © 2023 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
en_USEnglish