Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Emergency line: 06 534 482 88
Practice: 06 506 571 11
Apply now >>

Nieuw: Anticonceptie!

Vorige pagina

Nieuw: Anticonceptie!

Vanaf nu kan bij ons terecht voor zorg van A tot Z. Naast het vertrouwde consult kinderwens (preconceptioneel consult), de zorg tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamperiode, kan je bij ons ook terecht voor anticonceptie. Of je nu net bevallen bent of niet. Wij kunnen je op een goede professionele manier helpen, zodat jij een voor jou passende anticonceptiemethode kan kiezen. Of het nu de pil, het condoom of toch de nuvaring, prikpil of het spiraaltje wij begeleiden je in deze keuze. Bovendien mogen wij meestal de door jou gekozen vorm van anticonceptie voorschrijven en plaatsen wij zelf het spiraaltje. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Copyright © 2023 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
en_USEnglish