Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Emergency line: 06 534 482 88
Practice: 06 506 571 11
Apply now >>

Consultation hours in Hilversum area

Monday evening / Tuesday morning / Wednesday morning and evening and Thursday:
Medisch Centrum “De Eedenburgh” Verloskundigenpraktijk
Frederik van Eedenlaan 13e
1215 EK Hilversum

Varying consultation days and times, but always on Tuesday evenings:
Lage Naarderweg 19-21
1217 GM Hilversum

Wednesday evening:
Huisartsenpraktijk Loosdrecht
Eikenlaan 49a
1231 BG Loosdrecht

Two locations in Hilversum
Binnen Hilversum houden we het spreekuur in Hilversum Noord en Hilversum Zuid. In Hilversum Zuid wordt er spreekuur gehouden binnen het gezondheidscentrum aan de Frederik van Eedenlaan. Op onze locatie Frederik van Eedenlaan maken we ook echo’s. We bevinden ons op de 2e verdieping bij de fysiotherapeuten in. Er is een lift aanwezig, zodat je niet hoogzwanger of met een kinderwagen 2 trappen op hoeft. In Hilversum Noord op de Lage Naarderweg 19-21. In dit pand bevindt zich tevens fysiotherapie.

Naast onze praktijk bevinden zich nog meer disciplines in het gezondheidscentrum op de Frederik van Eedenlaan. Op de begane grond is er een consultatiebureau en apotheek. Op de eerste verdieping zijn er huisartsen aanwezig en op de 2e verdieping is er een tandarts en een fysiotherapiepraktijk.

The center employs physiotherapists who specialize in pelvic floor problems and pregnancy complaints (pelvic and lower back complaints). There is also a dietician who regularly holds consultation hours. The physiotherapists us and the dietician work closely together.

Loosdrecht: how to get there
In Loosdrecht we hold consultation hours on Wednesday evenings in the general practice. This is located on the street side of the Eikenlaan at the Emtinckhof at number 49A. If you are coming here for the first time and you are using a navigation system, please enter Eikenlaan 51 instead of Eikenlaan 49.

Questions? Contact us directly

Copyright © 2023 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
en_USEnglish