Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Spoedlijn: 06 534 482 88
Praktijk: 035 62 144 93
Schrijf je nu in >>

Karin Kolvoort

Wie ben ik?
Ik ben in 1969 in Eibergen geboren, opgegroeid in Nijmegen/Wijchen. In 1992 studeerde ik af aan de opleiding tot verloskundige in Rotterdam. Ik ben getrouwd met Alfred en we hebben 2 kinderen (Lieke en Lucas) die inmiddels studeren. Op dit moment is mijn werk zeer goed te combineren met het moederschap. Een interessante verdieping van mijn vak is mijn opleiding tot coach voor de angstige zwangere.

Aangesloten bij Eedenburgh sinds
Ik werk sinds 1993 met erg veel plezier in deze praktijk omdat we in onze praktijk werken met een aanpak die me aanspreekt: de wens van de cliënte staat centraal, we zijn duidelijk en eenduidig in onze adviezen aan de cliënte en haar partner, we richten ons op de verloskundige zorg en bieden in onze praktijk vele extra’s aan die we laten verzorgen door deskundigen op desbetreffend gebied (echoscopie, zwanger@fit, fysiotherapie, bekkenbodemtherapie, babymassage, zwangerschapcursussen).

Over mijn vak
Mijn voorkeur voor een eigen praktijk met een eigen cliëntenpopulatie, verkies ik zeer boven een baan als verloskundige in een ziekenhuis. Ik hecht veel waarde aan het feit dat ik een persoonlijker contact heb met een cliënte en zo de verloskundige zorg op maat kan geven, want binnen de Eedenburgh kunnen we de aandacht en tijd aan onze cliënte en haar partner geven die gevraagd wordt en door kleinschaligheid kunnen we prima inspelen op de specifieke wensen van de cliënte en partner.

Ik denk dat een zwangere in praktijk de Eedenburgh van haar verloskundige deskundige, persoonlijke zorg krijgt! Dat ik kan bijdragen aan dit geheel is voor mij een voorrecht en een groot plezier.

Big-nummer: 19035748903


Copyright © 2022 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
nl_NL_formalDutch