Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Spoedlijn: 06 534 482 88
Praktijk: 035 62 144 93
Schrijf je nu in >>

Spreekuren verloskundigen in Hilversum en omstreken

Maandagavond, dinsdagochtend, woensdagochtend en -avond en donderdagochtend:
Medisch Centrum “De Eedenburgh” Verloskundigenpraktijk
Frederik van Eedenlaan 13e
1215 EK Hilversum

Wisselende spreekuurdagen en tijden, maar altijd op dinsdagavond:
Minckelersstraat 26
1221 KH Hilversum

Woensdagavond:
Huisartsenpraktijk Loosdrecht
Eikenlaan 49a
1231 BG Loosdrecht

Twee locaties in Hilversum
Binnen Hilversum houden we het spreekuur in Hilversum Oost en Hilversum Zuid. In Hilversum Oost op de Verloskundigenpraktijk Minckelersstraat 26. In dit pand bevindt zich tevens fysiotherapie. In Hilversum Zuid wordt er spreekuur gehouden binnen het gezondheidscentrum aan de Frederik van Eedenlaan. Op onze locatie Frederik van Eedenlaan maken we ook echo’s.

Naast onze praktijk bevinden zich nog meer disciplines in het centrum. Op de begane grond is er een consultatiebureau en apotheek. Op de eerste verdieping zijn er huisartsen aanwezig en op de 2e verdieping is er een tandarts en een fysiotherapiepraktijk.

In het centrum zijn fysiotherapeuten werkzaam die gespecialiseerd zijn in bekkenbodemproblematiek en zwangerschapsklachten (bekken en lage rug klachten). Ook is er regelmatig een diëtiste die spreekuur houdt. Met zowel de fysiotherapeuten als diëtiste werken we intensief samen.

Loosdrecht: navigatietips
In Loosdrecht houden we het spreekuur op woensdagavond in de huisartsenpraktijk. Deze is gelegen aan de straatkant van de Eikenlaan bij de Emtinckhof op nummer 49A. Mocht je hier voor het eerst komen en gebruik je een navigatiesysteem, toets dan Eikenlaan 51 in, in plaats van Eikenlaan 49.

Neem direct contact met ons op


Copyright © 2021 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
nl_NL_formalDutch