Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Emergency line: 06 534 482 88
Practice: 035 62 144 93
Apply now >>

Frequently asked questions

Ja, dat kan. Als je weet dat je zwanger bent, kun je ons gewoon bellen, hiervoor is een verwijzing van bijvoorbeeld een huisarts niet nodig. Als je een positieve zwangerschapstest hebt, kun je je inschrijven via de website of ons bellen voor een afspraak.
Bij 20 weken kun je door middel van een echo het geslacht van jullie kindje te weten komen (onder voorbehoud). Kijk op onze pagina met “Links” voor pretecho-bureaus waarbij je terecht kunt. Bedenk wel dat dit geen medische echo’s zijn. Je kunt al vanaf 16 weken een pretecho laten maken om achter het geslacht van je kindje te komen.
Een aantal keer per jaar organiseert Tergooi Blaricum voorlichtingsavonden. Kijk voor de data van de infoavonden op www.tergooi.nl. Als je in het Geboortehuis Utrecht wilt bevallen kun je kijken op www.geboortehuisutrecht.nl.
Hoeveel pakjes, welke maat, luiers: voor dit soort zaken bestaan bij babyspeciaalzaken (zoals Prénatal) speciale lijsten. Ook in zwangerschapstijdschriften en op internet vind je vaak lijsten met benodigdheden voor je kindje.
Er zijn verschillende soorten zwangerschapscursussen die je kunt volgen; informatieavonden, yoga, gym, haptonomie, zwemmen, mensendieck enz. Daarnaast organiseren de kraambureaus ook informatieavonden over bijvoorbeeld borstvoeding. Kijk ook op onze pagina met “Links” voor contactgegevens van de diverse cursussen.
Copyright © 2021 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
en_USEnglish