Zwanger - Eedenburgh Verloskundigen
Spoedlijn: 06 534 482 88
Praktijk: 035 62 144 93
Schrijf je nu in >>

Gabriëlle van Bokhoven-Ott

 

Wie is Gabriëlle?
Ik ben geboren in Hoorn, de kop van Noord Holland, oftewel West-Friesland.
Ik ben opgegroeid in een dorp bij mijn ouders en sinds 1999 in deze regio. Zelf ben ik nu moeder van 2 prachtige dochters: Jasmijn en Madelief en heb dan ook zelf het bijzondere van een zwangerschap en bevalling mogen meemaken.

Aangesloten bij de Eedenburgh sinds
Ik werk sinds juli 2002 als verloskundige in de praktijk. Toen ik mijn opleiding had afgerond wilde ik eerst waarnemen in verschillende praktijken, dus niet in een vaste praktijk werken maar invallen in verschillende praktijken wanneer men mij nodig had. Dit pakte na een half jaar werkervaring anders uit… Ik had het naar mijn zin bij mijn huidige collega’s, het is hier prettig en gezellig werken en bovendien niet zo groot. Daardoor zie je de cliënten regelmatig terug op het spreekuur en op het moment van bevallen heb je elkaar meestal meerdere keren ontmoet. Het werken in een driemanspraktijk heeft als voordeel dat je makkelijk even kunt overleggen met elkaar. Ik hoop op deze manier nog lang te kunnen samenwerken met mijn collega’s!

Over mijn vak
Het contact met de verschillende zwangeren/ barenden boeit me zeer. Iedere zwangere stelt weer andere vragen op het spreekuur en iedere barende reageert weer anders op weeën. Om hier als verloskundige een rol in te mogen spelen is voor mij heel bijzonder.
Vooral het emotionele stuk in combinatie met de verantwoording die je draagt, bijv. bij een bevalling, maakt het vak voor mij heel bijzonder en intiem.

BIG-nummer: 09057863203


Copyright © 2022 Eedenburgh Verloskundigen | Designed by OOSEOO Internetmarketing | All Rights Reserved.
nl_NL_formalDutch